S/Y Allie

S/Y Allie

Härliga Bermuda

S/Y AlliePosted by S/Y Allie Wed, June 01, 2011 00:05:04
Vi förstår inte var alla våra vänner är. Var är alla nordiska båtar? I St Martin låg det ett dussin svenska båtar på väg mot Azorerna men här har vi bara träffat två, och ingen av dom var på St Martin. Bermuda ligger ju perfekt på vägen och är dessutom ett av resans vackraste ställen.

Jonny och Ronny och Oscar slöt upp. Härligt!

Vi har haft några fantastiska dagar här på Bermuda och verkligen passat på att turista ordentligt. Bla. Var vi på ett jätte fräckt museum med fina båtar och drack Bermudisk Ale.

Då vi fortfarande inte har någon motor, och istället spenderat apa mycket pengar på att laga våra segel. Behöver vi fortfarande hjälp att komma igenom kanalen. Tur nog är båtfolk väldigt trevliga och den Amerikanska båten The Bear bogserar ut oss imorgon kl 09:00, så vi kan börja seglingen mot Azorerna. Vi hoppas att det inte skall ta mycket mer en 3 veckor. Vi tar första bästa ö som börjar på F. Innan vi seglar till Horta.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Fryd Thu, June 09, 2011 19:41:58

Hei grabbar! Vi er nå komet til Frankrike og Brest, Drar til Irland mandag. Håper dere har det bra og at det går bramed båten, også uten motor! Dere måha en fin seilas over til Europa og håper dere får fine vinder og godt vær!
Hilsen Bendik, Andreas, Wenche og Ulf.