S/Y Allie

S/Y Allie

Montserrat-St Kitts och Newis

S/Y AlliePosted by S/Y Allie Thu, April 21, 2011 23:05:59
Kerstin lämnar S/Y Pour Bon. Kerstin mönstrar på S/Y Allie. Kerstin lär sig om livet ombord:

1. Hemmagjord pizza på Antigua är fantastisk.

2. Pojkarna kan fiska. På fyra timmar fångades en giga-maui maui, en lagom stor tonfisk, en barracuda som lämnas i det stora blå och en trevlig liten jack.

3. Att klättra är roligt. På Montserrat ska man klättra på vulkaner.

4. Nevis betyder killer-bees med nya vänner på Victory Too, tack för den trevliga pastagåvan. Nevis betyder också ännu mer klättrande, denna gången i snårskogen bland aporna. Apor är roliga men vad gäller stränderna så handlar nog Lovers beach mest om kärlek till kokosnötter, världens smartaste snack.

5.Kerstin lär sig fiska. På en halvtimme fångas en ännu större maui maui, snacka om mjölksyra..

6. St. Kitts är för härligt. Snorkling på vrak är för härligt. Att ankra på simmavstånd till stranden och baren är för härligt. Beachvolleyboll och speedminton är för härligt. Nyplockad hummer till lunch är för härligt. Marina livet i Basseterre är sådär; kryssningsturister, mygg, reggaeband mitt i natten, 40 graders värme i båten och en katt-fight på bryggan. Fast att Emil blev turistattraktion uppe i masttoppen höjde stämmningen.

7. Vad St. Eustatius har att bjuda på vet vi inte riktigt än. Vattnet är kristallklart och tacosen var goda. Det kan bli en tur upp till kratern imorgon.

Kerstin ser fram emot att lära sig mer.

Nu befinner vi oss på St. Martin med en trasig motor. Fortsättning följer.